Përpjekjet mijëvjeçare për të mbetur e re dhe e bukur

Përpjekjet mijëvjeçare për të mbetur e re dhe e bukur

Në kohën e rrjeteve sociale, bukuria është bërë një mundësi për fitime të mëdha.

Kur Kim Kardashian botoi librin e saj me selfie në vitin 2015, menaxhimi i pamjes personale u bë një formë bashkëkohore arti. Lufta kundër kohës në ditët e sotme është shndërruar në një argëtim të këndshëm dhe fitimprurës. Në Shtetet e Bashkuara, vitin e kaluar shpenzimet për kirurgjinë plastike dhe kozmetike arritën shifrat 15 miliardë dollarë.

Zgjidhja me kosto më efektive për mirëmbajtjen e procesit kundër plakjes? Fillojeni në rini.

Në dekadën e fundit, industritë kozmetike kanë pësuar ndryshime në organizime. Ajo që dikur u perceptua si radikale dhe e rrezikshme, tani është bërë e zakonshme. Nocioni i “puna duhet përfunduar” është pranuar nga shoqëria. Ky ndryshim është për shkak të rritjes së përdorimit të trajtimeve joinvasive që japin rezultate efektive me pak ose aspak kohë joproduktive

Ndërsa teknologjia mjekësore vazhdon dhe zhvillon trajtimet e sigurta, shoqëria është bërë më e ndërgjegjshme për efektet negative të plakjes, veçanërisht në mijëvjecarin e fundit. Procedurat duke filluar nga terapitë me burime drite trajtimet e radiofrekuencave dhe mikroinjeksioneve ofrojnë vlera afatgjata.

Trajtimet Kozmetike Neurotoksike

Në një epokë të sunduar nga imazhi, trajtimet joinvasive si injeksione dhe filler të lëkurës i bëjnë thirrje konsumatorëve për demografikë të shumëfishtë. Sipas Shoqatës Amerikane për Kirurgjinë Plastike Estetike, Botulinum Toxin – injeksione kozmetike neurotoksike si Botox – është ndërhyrja jokirurgjikale më popullore, me më shumë se 4.5 milion procedura të kryera në 2016. Asnjëherë nuk shoqërohet me “duke u vjetëruar”, klinikat po shohin një numër të madh të kërkesave për të marrë trajtimin. Brenda vetëm pesë viteve, përdorimi i Botulinum Toxin në moshat 19 deri 34 vjeç është rritur me 87%.

Give a Reply

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar