Të dhëna të përgjithshme

Eleminimi përfunditmar i qimeve të tepërta dhe të padëshiruara me depilim me lazer.

  • Pjesë e trupit: Të gjithë
  • Sesionet: 3 – 10
  • Kohëzgjatja: 5 – 60 minuta
  • Shqetësimet: Duhet mbrojtje më e lartë kundër rrezatimit diellor
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm.

Në cilin rast këshillohet

Heqja e qimeve me lazer është zgjidhja progresive për papërsosmërinë e shkaktuar nga prania e qimeve të padëshiruar ose për qëllime higjieno-sanitare (p.sh. sporte, plagë ose dëmtime të lëkurës, ose për parandalimin e cistave pilonidale).
Për çdo person është identifikuar teknologjia më e përshtatshme duke mbajtur në konsideratë faktorët kryesorë të rëndësishëm të tilla si fototipi dhe karakteristikat e qimeve.

 

Trajtime për depilim të përhershëm

Në qendrën tonë ne kemi teknologjitë më efektive dhe më të sigurta për depilim përfundimtar. Për çdo pacient është identifikuar rruga më e përshtatshme për të marrë rezultatet më të mira pa shkaktuar efekte anësore.
Ne u ofrojmë pacientëve tanë mundësinë për t’u trajtuar me teknologjinë më të mirë të heqjes së flokëve të lazerit në dispozicion, duke siguruar dipilim përfundimtar me anë të:

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar