Teknikat e depilimit me lazer për lëkurat delikate:.

  • Pjesë e trupit: Të gjithë
  • Sesionet: 3 – 10
  • Kohëzgjatja: 5 – 60 minuta
  • Shqetësimet: Duhet mbrojtje më e lartë kundër rrezatimit diellor
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

Përcaktimi i depilimit me anë të lazerit mundëson marrjen e një reduktimi të konsiderueshëm të masës piliferore dhe është një teknikë e bazuar në fototermolizën selektive. Energjia e emetuar nga lazeri ndikon vetëm në disa objektiva shumë të saktë të indeve, domethënë ato që përmbajnë melaninën e pranishme në boshtin e qimeve dhe në rrënjën e qimeve.

Si funksionon depilimi me lazer?

Rrezja e dritës e lëshuar nga lazeri, sapo të jetë transformuar në energji termike, përdor melaninën për të shkatërruar papilën germuese, duke djegur qimet në rrënjë. Sipërfaqja e lëkurës mbrohet nga doreza speciale e ftohur para, gjatë dhe pas çdo impulsi, ndërkohë që energjia lazer shkon ndërkohë për të arritur rrënjën e qimeve.

Kombinimi i ftohjes së lëkurës dhe emetimi i dritës së lazerit lejon heqjen e qimeve të padëshiruara dhe depilimin në mënyrë efikase dhe efektive të të gjitha llojeve të lëkurës, si në fytyrë dhe në trup.

Depilimi më i përshtatshëm për lëkurën e butë

Kjo teknikë e heqjes së përhershme të qimeve është jashtëzakonisht efektive, por në të njëjtën kohë e sigurt dhe e aftë për të ofruar rehati maksimale për pacientin.

Për secilin person teknologjia më e përshtatshme duhet të identifikohet duke marrë në konsideratë faktorë të rëndësishëm si fototipi dhe karakteristikat e qimeve.

Në qendrën tonë ne kemi teknologjitë më efektive dhe më të sigurta për heqjen permanente të qimeve. Për secilin pacient identifikohet rruga më e përshtatshme për të marrë rezultatin më të mirë pa shkaktuar efekte të padëshiruara anësore.

Teknologjitë më efektive të disponueshme për depilimin e përhershëm të lëkurës më të ndjeshme janë:

  • Lazer alexandrite
  • Lazer Nd: yag

Këto janë trajtime të kompetencës ekskluzive mjekësore për të garantuar pacientët rezultate optimale në siguri të plotë.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar