Depilimi Përfundimtar i Meshkujve

Teknikat lazer për depilimin përfundimtar të meshkujve:.

  • Pjesë e trupit: Të gjithë
  • Sesionet: 3 – 10
  • Kohëzgjatja: 5 – 60 minuta
  • Shqetësimet: Duhet mbrojtje më e lartë kundër rrezatimit diellor
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

Për disa kohë, depilimi përfundimtar për meshkujt ka hyrë në jetën e përditshme të trajtimeve të ilaçeve kozmetike. Ka disa arsye për këtë lloj depilimi: sportive (mendoj se e atyre që praktikojnë çiklizëm dhe futboll dhe lehtësinë më të madhe të përhapjes krem ​​ose masazh), funksionale (më pak djersitje sidomos gjatë muajve të verës), ose thjesht estetike.

Pikërisht këta të fundit nuk janë për tu nënvlerësuar, sepse shpesh kur nuk ndihesh mirë me kraharorin, shpatullat dhe kurrizin me qime – mund të lindin pasiguri dhe madje edhe ankth në disa raste, më pas do të ndikojë shumë në personalitetin e një individi dhe në marrëdhëniet e tij sociale.

Para depilimit të meshkujve, disa informacione të dobishme

Faktorët individualë gjenetikë dhe familjar bëjnë që folikulat të prodhojnë qime. Një gjoks pa qime në krahasim me një me qime nuk ndryshon nga numri i folikulave – tepër të ngjashme – por për faktin se vetë folikulat të jenë aktiv ose jo. Është e rëndësishme të theksohet se në disa zona të trupit (sqetull, ijë, areola e gjirit, kurriz dhe fytyrë) cikli është i kontrolluar nga sekretimi i hormoneve individual.

Depilimi perfundimtar i meshkujve: sistemet

Ne u ofrojmë pacientëve tanë mundësinë për t’u trajtuar me teknologjitë më të mira lazer për depilim të përhershëm të disponueshëm në treg. Duke marrë parasysh fototipin dhe karakteristikat e çdo qime individuale, është e mundur të identifikohet lazeri më i përshtatshëm.

Ne u mundësojmë pacientëve tanë:

  • Lazer alexandrite (standard i përsosur për heqjen e qimeve progresive dhe përfundimtare)
  • Lazer Nd: yag (trajtimi i llojeve të lëkurës së errët)

Lazerët e listuar më sipër konsiderohen si “Gold Standard” për trajtimin e heqjes së flokëve dhe konsiderohen superiore dhe më efektive se sa laserët me puls dhe diodë.

Këto janë trajtime të kompetencës ekskluzive mjekësore për ti garantuar pacientëve rezultate optimale në siguri të plotë.

Ne kemi aftësinë për të trajtuar lëkurën e lehtë dhe të errët, duke ndërhyrë në të gjitha fushat e trupit, në siguri të plotë dhe me efektivitet maksimal.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar