Të dhëna të përgjithshme

Trajtimi me teknikat lazer.

  • Pjesë e trupit: Të gjithë
  • Sesionet: 1 – 3
  • Kohëzgjatja: 30 minuta
  • Shqetësimet: Duhet mbrojtje më e lartë kundër rrezatimit diellor
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

Heqja e njollave të lëkurës, ose zbardhje të lëkurës, janë ndryshime të mekanizmave të predispozuar për të rregulluar biosintezën ose akumulimin e melaninës në zonat e kufizuara të lëkurës. Ato ndodhin kryesisht në zona të ekspozuara, si në kurriz, ne pjesën e duarve, në ballë, në faqe, në mjekër, në qafë dhe dekolte.

Lazera Q-Switched njihet aktualisht si Gold Standard për heqjen e njollave të lëkurës.

Si funksionon lazeri Q-Switched?

Lazer Q-switched lëshon sasi të mëdha të energjisë në një kohë shumë të shkurtër (nanosekondat) duke lejuar fragmentimin e pigmentit i cili tretet më pas nga qelizat (makrofagjet) që normalisht gjenden në dermë.

Cilat janë avantazhet e lazerit Q-Switched?

Avantazhet e lazerit Q-Switched janë të përfaqësuara nga trajtimi më pak invaziv, kohë më e shkurtër për tu shëruar, mungesa e anestezisë.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar