Trajtimi me teknikat lazer për ripërtëritje të duarve.

Duart janë një kartë biznesi e rëndësishme dhe janë një nga treguesit kryesorë të moshës tonë. Kjo është një nga zonat më delikate të trupit dhe më e ekspozuar ndaj agjentëve të jashtëm. Me kalimin e kohës, lëkura tenton të bëhet më e hollë dhe më e brishtë.

Në sajë të propozimeve të reja të mjekësisë estetike, është e mundur që të rivendoset toni dhe elasticiteti në lëkurë, e gjithë kjo nëpërmjet përdorimit të trajtimeve moderne me lazer.

Riërtëritja e duarve me teknikë lazer

Metodologjitë më të avancuara për trajtimin e lëkurës përfshijnë përdorimin e:

  • Lazeri fraksional CO2
  • Lazer jo-ablativ i pjesshëm 1500

Si funksionon trajtimi anti-plakje me teknikat lazer?

Ngrohja e lëshuar nga rreze lazer avullon shtresat sipërfaqësore të lëkurës së dorës, duke hequr indet e dëmtuara dhe duke stimuluar prodhimin e qelizave të reja. Trajtimi drejtohet vetëm në pjesët e dëshiruara në mënyrë të kontrolluar, pa rrezikun e dëmtimit të pjesëve përreth.

Sesionet zhvillohen në klinikë dhe nuk ofrojnë përdorimin e ndonjë lloj anestezie.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar