Trajtimi me teknikat lazer për ripërtëritje të fytyrës, qafës, dekoltesë.

Fytyra, qafa dhe pjesa e dekoltesë janë ndër pjesët që më së shumti tregojnë moshën e personit. Humbja e tonit të lëkurës dhe relaksimi i karakteristikave: këto janë shenjat kryesore të kalimit të kohës. Përveç kësaj, ekspozimi i tepërt i diellit mund të shkaktojë plakjen e këtyre tre zonave më të mëdha se mosha e individit.

Trajtimi më efektiv për të eliminuar rrudhat, pikat e lëkurës, poret e zgjatura dhe për t’i dhënë lëkurës më shumë tension, shkëlqim dhe freski përfshin përdorimin e dy llojeve të lazerit, në varësi të rastit:

  • Lazeri fraksional CO2
  • Lazer jo-ablativ i pjesshëm 1500

Si realizohet trajtimi?

Duke kaluar dritën lazer drejtpërdrejt në lëkurën e fytyrës, qafës dhe dekoletesë, ne goditëm ujin e pranishëm në inde, duke nxitur në të njëjtën kohë formimin e kolagjenit të ri të thellë dhe rigjenerimin e indeve të lëkurës.

Sa sesione janë të nevojshme?

Numri i sesioneve për të arritur rezultate të rëndësishme ndryshon nga personi në person: varet nga sasia e njollave dhe thellësia e rrudhave që duhen trajtuar. Zakonisht sesionet ndryshojnë nga 1 në 4, dhe pas seancës së parë të trajtimit, mund të vërehen rezultate të dukshme.

Cilat janë rezultatet që mund të merren?

Falë përdorimit të teknikave të lazerit mund të zvogëloni ose madje të eliminoni rrudhat në fytyrë, qafë dhe dekolte, dhe në të njëjtën kohë të eleminoni njollat e errëta në lëkurë. Përveç heqjes së rrudhave dhe sipërfaqeve të lëkurës, lazeri i pjesshëm jo-ablativ vepron në lëkurë, duke rritur “tensionin” e tij.

A ka efekte anësore?

Në ditët menjëherë pas trajtimit, lëkura mund të duket paksa e errët, por ky efekt zhduket brenda 4-5 ditëve, për një lëkurë më të fortë dhe më të ndritshme.

Sa kohë zgjat efekti i trajtimit?

Efekti i ripërtëritje të lëkurës mbetet për rreth 2 vjet, pas së cilës rekomandohet një seancë mirëmbajtjeje çdo vit.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar