Të dhëna të përgjithshme

Eleminimi i smaliaturave të barkut, vithet, kofshët, krahët me teknikat me lazer.

  • Pjesë e trupit: Bark, vithet, kofshët, krahët
  • Sesionet: 3 – 6
  • Kohëzgjatja: 10 – 20 minuta
  • Shqetësimet: Duhet mbrojtje më e lartë kundër rrezatimit diellor
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

 

Si janë shenjat e smaliaturave?

Këto shenja janë më të zakonshme tek gratë gjatë periudhës së shtatzënisë, periudhë gjatë së cilës lëkura tenton të zgjatet, por kjo pamje është gjithashtu e zakonshme në rastet e fitimit të shpejtë në peshë apo gjatë adoleshencës në fazën më të shpejtë të rritjes së trupit.

 

Trajtimi me laser i smaliaturave

Sot, falë evolucionit të teknologjive lazer, shumë prej shenjave të shtrembëruara mund të trajtohen në mënyrë jo kirurgjike dhe pa dhimbje.

Ka lloje të ndryshme të lazerëve, secila prej të cilave është e përshtatshme për një qëllim të caktuar. Veprimi i kombinuar i lazerëve të ndryshëm lejon që në mënyrë efektive të trajtohen shenjat e smaliaturave për t’i bërë ato virtualisht të padukshme. Falë dritës së lartë të energjisë, lazerët veprojnë në zonën e trajtuar, duke favorizuar stilizimin e kolagjenit të aftë për të rigjeneruar epidermën.

Lazera më e përdorur për të eliminuar shenjat e shtrirjes janë:

  • Ultraformer III
  • Venus Viva
  • Dye Laser (ideale për eliminimin e shenjave të smaliaturave)
  • Lazer i pjesshëm jo-ablativ
WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar