Inovacioni i CO2RE

Inovacioni i CO2RE: Metodat e ndryshme të trajtimit

Sistemi CO2RE siguron një total prej gjashtë mënyrash të ndryshme trajtimi, duke përfshirë katër mënyra të trajtimit ablativ të pjesshëm, një mënyrë tradicionale të rishfaqjes dhe një regjim që përfshin formë të përcaktuar dhe mënyra për ndërhyrje të vogla në lëkurë.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar