Radiofrekuenca fraksionale

Teknologjia minimale invazive

Trajtimi i rrudhave të fytyrës,rrudhave të qafës dhe sfidat e teknologjisë minimale invazive

Shumë njerëz vërejnë shenjat e plakjes kur lëkura humbet elasticitetin e saj dhe fillon të varet rreth fytyrës, gjoksit dhe qafës. Plakja e brendëshme, e njohur edhe si procesi i plakjes natyrore, është një proces i vazhdueshëm që normalisht fillon në mesin tonë të 20-tës (Shikoni grafikun). Stili i jetës, dieta, zakonet personale dhe ekspozimi i diellit shpesh veprojnë së bashku me procesin e plakjes normale për të parakohshme moshën e lëkurës sonë. Plakja më e parakohshme është e shkaktuar nga ekspozimi i diellit. Faktorë të tjerë të jashtëm që prekin moshën e lëkurës janë shprehjet e përsëritura të fytyrës, graviteti, pozicionet e gjumit dhe pirja e duhanit.

Mekanizmi i veprimit

Reagimi në kohë reale për riprodhueshmërinë klinike: mekanizmi i veprimit të pacientëve të cilët janë të interesuar për ripërtëritje të fytyrës janë gjithnjë e më mirë të informuar, duke pritur rezultate të dukshme dhe të rëndësishme pas një procedure estetike. Megjithatë, shumë pajisje të bazuara në energji nuk mund të garantojnë efikasitetin klinik për shkak të mangësive në dizajnin e tyre inxhinierik dhe mungesën e brendshme të riprodhueshmërisë. Ky material ka për qëllim të përshkruajë arsyet themelore prapa shkallës së lartë të reagimit të një procedure të thellë pas një sesioni të vetëm trajtimi.

Skip to toolbar