Teknologjia elōs

Teknologjitë Revolucionare elōs: Trajtime më Efektive, më të sigurta.

Procedurat estetike janë më të kërkuarat në ditët e sotme, nga pacientë meshkuj dhe femra që kërkojnë në mënyrë aktive zgjidhje të sigurt dhe efektive për trajtimin e shqetësimeve të tyre estetike. Shumëllojshmëria e trajtimeve anti-plakje në trajtimet estetike me një mori teknikash të bazuara në energji që aktualisht përdoren për të trajtuar gamën e shqetësimeve estetike përfshijnë: rrudhat, pigmentim më tepër, madhësitë e mëdha të poreve, njollat e lëkurës nga dielli, cilësi e ndryshme e lëkurës, celulitin, heqjen e qimeve si dhe indikacione të tjera.

Mekanizmi i Veprimit të teknologjisë elōs

Shenjat e shumta të dukshme të plakjes së lëkurës, karakterizohen me paraqitjen e rrudhave dhe linjave të imta, mungesën e elasticitetit të lëkurës, strukturës së pabarabartë , poreve të mëdha, njollat e lëkurës nga dielli si dhe indikacione të tjera. Shumë prej këtyre shenjave të lëkurës janë për shkak të një rënieje të qëndrueshme në prodhimin e kolagjenit dhe fibrave elastike, si dhe ndryshimet arkitektonike në rrjetin e fibrave të kolagjenit.

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar