Teknologjia Fraksionale CO2 – Intima

CO2RE intima thekson platformën e CO2RE

CO2RE Intima Backgrounder

Interesi për shëndetin intim të grave, duke përfshirë trajtimin e sëmundjeve (inflamatore, ulcerative dhe atrofi) dhe modifikimin e pamjes të vaginës (lëkura e derdhur, pigmentimi, cilësia) është në rritje të vazhdueshme. Trajtimi për sëmundjen e vaginës ka për qëllim trajtimin e simptomave duke përfshirë: kruajtje; djegia; marrëdhënie të dhimbshme seksuale; lëkura të trasha ose të hollë në vulvë, dhimbje apo irritim.

Mekanizmat e Veprimit të CO2RE Laser Pjesëmarrëse të CO2 në indin vaginal dhe efektet në Shëndetin Genitourinar dhe Seksual të Femrave.

Ndryshimet në anatominë dhe fiziologjinë mund të ndikojnë negativisht në shëndetin seksual të femrës dhe në cilësinë e jetës gjatë ciklit të jetës së gruas.Gjendja e zakonshme mjekësore për shkak të lindjes ose ndryshimeve të lidhura me moshën përfshijnë Sindromën e Relaksimit Vaginal VRS, SUI, VVA. Simptomat si kruarje, djegie rezultojnë në siklet dhe probleme me intimitet dhe kënaqësi seksuale për shumë gra.

Skip to toolbar