Teknologjia laser Gentle

Teknologjia e avancuar. Fuqi e vërtetë. Rezultatet reale.

Mekanizmi i Veprimit për heqjen e flokëve me Gentle Pro

Standardi i artë për heqjen e flokëve me anë të lazerit në të gjitha llojet e lëkurës Fitzpatrick. Është një platformë lazer me gjatësi të valës së dyfishtë që kombinon lazerin më të shpejtë dhe më të fuqishme prej 755 nm lindi me një lazer ndjeshëm 1064 nm Nd: YAG për aftësi trajtimi me performancë të lartë në terma të shpejtësisë, efikasitetit, lehtësisë së përdorimit, performancës, sigurisë dhe kënaqësinë e pacientit.

Skip to toolbar