Teknologjia Ultrasound

Teknologjia e Fokusuar Ultrasound

 

Teknologjia për shpërndarjen e qelizave yndyrore

Lokalizimi i depozitave yndyrore

Depozitat yndyrore të lokalizuara dhe celuliti, mënyrat natyrale e ruajtjes së yndyrës, janë problematike për disa arsye, njëra është kriteri estetik, tjetra lidhet me stilin e jetesës që ndikon në zhvillimin e saj.

Mekanizmi i Veprimit UltraShape

Sistemi UltraShape Power punon duke emetuar valë akustike të energjisë ultratinguj të përqendruar (frekuenca 200 ± 30 KHz)që konvergojnë në një vëllim të ngushtë të ngushtë nën lëkurë, duke synuar vetëm qlizat yndyrore në një thellësi të kontrolluar. Ndryshe nga teknologjia tradicionale me ultratinguj, energjia e UltraShape Power transmeton ultratinguj të pulsuar, duke lejuar kontrollin mbi ngritjen e temperaturës.

Skip to toolbar