Depilim me lazer

Depilimi i Qartë i Lëkures


Përcaktimi i depilimit me anë të lazerit mundëson marrjen e një reduktimi të konsiderueshëm të masës piliferore dhe është një teknikë e bazuar në fototermolizën selektive.

Depilimi Përfundimtar i Meshkujve


Për disa kohë, depilimi përfundimtar për meshkujt ka hyrë në jetën e përditshme të trajtimeve të ilaçeve kozmetike. Ka disa arsye për këtë lloj depilimi: sportive, funksionale (më pak djersitje sidomos gjatë muajve të verës), ose thjesht estetike.

Depilimi i lëkurës kafe të errët


Pjesa më e madhe e laserave dhe rrezeve pulsuese nuk lejojnë depilimin i lëkurës kafe të errët pasi rreziku i dekolorimit është tepër i lartë (hiper dhe hipo-pigmentim).

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

Skip to toolbar