Më të kërkuarat

Depilim përfundimtar


Heqja e qimeve me lazer është zgjidhja progresive për papërsosmërinë e shkaktuar nga prania e qimeve të padëshiruar ose për qëllime higjieno-sanitare (p.sh. sporte, plagë ose dëmtime të lëkurës, ose për parandalimin e cistave pilonidale).

Njollat e lëkurës


Heqja e njollave të lëkurës, ose zbardhje të lëkurës, janë ndryshime të mekanizmave të predispozuar për të rregulluar biosintezën ose akumulimin e melaninës në zonat e kufizuara të lëkurës. Ato ndodhin kryesisht në zona të ekspozuara, si në kurriz, ne pjesën e duarve, në ballë, në faqe, në mjekër, në qafë dhe dekolte.

Trajtim i aknes


Akne është një sëmundje inflamatore e lëkurës e shkaktuar nga inflamacion i gjëndrës së flokëve dhe gjëndrës dhjamore. Shfaqja e saj prodhon efekte shumë të dukshme dhe të theksuara të cilat shpesh janë një burim shqetësimi të madh për ata që preken.

Smaliaturat


Këto shenja janë më të zakonshme tek gratë gjatë periudhës së shtatzënisë, periudhë gjatë së cilës lëkura tenton të zgjatet, por kjo pamje është gjithashtu e zakonshme në rastet e fitimit të shpejtë në peshë apo gjatë adoleshencës në fazën më të shpejtë të rritjes së trupit.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

Skip to toolbar