Të dhëna të përgjithshme

Botox perdoret gjithashtu për të ndaluar djersitjen e tepërt në sqetulla dhe duar. Toksina botulinike e tipit A e purifikuar, kur injektohet shkakton bllokimin selektiv të impulsit nervor të muskujve duke zgjidhur djersitjen e tepërt. Hiperidroza krijon situata të pakëndshme në jetën sociale të pacientit.

Rezultatet

Botoxi jep efektin pas 5-7 ditë me rezultat përfundimtar deri në 15 ditë. Zgjatja e veprimit vazhdon nga 4 deri 6-8 muaj me rënie graduale të efektit.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp
Skip to toolbar