Prenoto Konsultën!

Jeni të interesuar për shërbimet pranë klinikës Diva ?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

Prenoto tani

Kontakto Doktorin!

Jeni të interesuar për shërbimet pranë klinikës Diva ?
Kontakto tani doktorin për çdo pyetje që mund të keni!

Kontakto

SHËRBIMET

FYTYRË

Për një pamje më rinore të fytyrës suaj:

Rinoplastika/ Blefaroplastika/ Otoplastika/ Lifting i fytyrës/ Transplanti i flokëve

TRUP

Liposucioni/ Abdominoplastika/ Lifting i krahëve/ Lifting i kofshëve/ Rimodelimi i vitheve…

GJOKS

Zmadhimi i gjoksit/ Lifting i gjoksit/ Zvogëlimi i gjoksit/ Kirurgjia rikonstruktive…

MJEKËSI ESTETIKE

Trajtime në mjekësinë estetike për tonifikimin dhe përmirësimin e pamjes së lëkurës.

Panajot Papa

Prof. Dr. Panajot Papa Specialist në Kirurgji Plastike Rikonstruktive dhe Estetike. Ka kryer studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Itali ku është diplomuar mjek i përgjithshëm. Ka kryer gjithashtu doktoraturën në Itali dhe është titulluar doktor i shkencave mjekësore në degën e kirurgjisë eksperimentale duke u profilizuar mbi lazerat në kirurgjinë estetike, ka mbaruar masterin shkencor të nivelit të dytë në Itali mbi cilësinë e shërbimit spitalor. Ka qenë pjesë e ndërhyrjeve të kirurgjisë plastike estetike si operator i parë dhe i dytë në më shumë se 3000 operacione mbi kirurgjinë plastike.

Rezervoni Tani!

WhatsApp WhatsApp