Të dhëna të përgjithshme

Trajtime me substanca Biorevitalization për ripërtëritjen e lëkurës.

  • Pjesë e trupit:Fytyrë, qafë, dekolte, duar.
  • Sesionet: 3
  • Kohëzgjatja: 10 minuta
  • Shqetësimet: Asnjë
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

Bio-revitalization është një trajtim mjekësor që promovon ribalancimin e fiziologjisë normale të lëkurës, duke rikthyer qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e lëkurës veçanërisht në moshat madhore duke zbutur rrudhat.

Si realizohet bio-rivitalizimin?

Trajtimi bio-revitalizues është në gjendje të rivendosë humbjet në lëkurë, duke transmetuar në dermë, përmes gjilpërave shumë të holla, substancave tërësisht biokompatibilë si:

  • Acidi hialuronik
  • Vitaminat
  • Aminoacidet
  • Substancat homeopatike

Mikroinjeksionet bio-invazive kryhen në zonën e trajtuar në një distancë prej rreth një centimetër nga njëri-tjetri dhe në brendësi shpërndahet në mënyrë të barabartë.

Dehidratimi i shtresës së dermës

Ekspozimi i tepërt i diellit, ndryshimet në temperaturë, ndotja dhe mënyra e jetesës së papërshtatshme janë faktorë që ulin aftësinë e lëkurës për të mbajtur ujin dhe për këtë arsye nuk janë më elastike dhe të ndritshme.
Agjentët bio-revitalizues janë në gjendje të përmirësojnë pamjen dhe cilësinë e lëkurës duke stimuluar aktivitetin e fibroblasteve të lëkurës dhe qarkullimin e qelizave. Trajtimi siguron hidratim të duhur ndaj lëkurës, duke mbrojtur atë nga radikalët e lirë dhe duke luftuar plakjen.

Sa seanca duhen për të realizuar trajtimin?

Protokolli standard është 1 seancë çdo 9 muaj me një injeksion prej 3 ml për të gjithë fytyrën.

Sa kohë zgjat një trajtim?

Seancat e Bio-revitalizimi zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër. Metoda tregon efektivitetin e saj vetëm disa ditë pas trajtimit, kur do të vihet re një përmirësim i hidratimit të lëkurës.

Restylane Skinboosters

Ndër substancat më të mira bio-revitalizuese në treg, Restylane® Skinboosters ™ lejon krijimin e mikro rezervave të acidit hialuronik brenda shtresës së thellë të dermës, për hidratim të plotë nga brenda. Falë veprimit të Skinboosters, ekziston një përmirësim i qëndrueshëm i cilësisë dhe shkëlqimit të përgjithshëm të lëkurës.

WhatsApp WhatsApp