Të dhëna të përgjithshme

Depozitat e lokalizuara të yndyrës janë përgjegjëse për shumë problematika. Në klinikën tonë janë në dispozicion trajtime të ndryshme, me teknologji të ndryshme, për reduktimin e adipositetit të lokalizuar në varësi të zonës së trupit që duhet trajtuar.

Trajtimet më efektive për të eliminuar yndyrën e lokalizuar

MC1 Multipower:
I sigurt dhe efektiv, lejon ripërcaktimin e formave të trupit, zvogëlimin e adipoziteteve të lokalizuara dhe përmirësimin e tonit të lëkurës. Një teknologji jo invazive që kombinon ultratinguj të defokusuar në radiofrekuencën fokale dhe bipolare. I përshtatshëm për trajtimin e: barkut dhe ijëve, këmbëve dhe vitheve, fytyrës dhe qafës.

Scizer:
Makineritë me ultratinguj revolucionar me intensitet të lartë që shkatërrojnë qelizat e yndyrës pa bashkëvepruar me lëkurën përreth. I përshtatshëm për trajtimin e: barkut, vitheve dhe këmbët.

Belkyra:
Simulon sjelljen e acidit deoksikolik (një substancë që degradon yndyrën), e prodhuar natyrshëm nga trupi ynë, duke shkaktuar shkatërrimin përfundimtar të qelizave yndyrore të cilat pastaj riabsorbohen, eliminohen përfundimisht nga trupi.

WhatsApp WhatsApp