Liposucioni

Liposucioni u këshillohet pacientëve me peshë të rregullt, me lëkurë mjaftueshëm elastike, të cilët paraqesin dhjam të tepërt të lokalizuar.


Lifting i krahëve

Brakioplastika mund të realizohet në rastet me relaksim të lëkurës së krahut, situatë kjo e shpeshtë në pacientët të cilët kanë pësuar një rënie të ndjeshme në peshë.


Lifting i kofshëve

Lifting i kofshëve mundëson heqjen e lëkurës së tepërt nga pjesa e brendshme e kofshëve. Ndërhyrja realizohet me anestezi të përgjithshme…


Abdominoplastika

Liposucioni u këshillohet pacientëve me peshë të rregullt, me lëkurë mjaftueshëm elastike, të cilët paraqesin dhjam të tepërt të lokalizuar.


Rimodelim i vitheve

Liposucioni u këshillohet pacientëve me peshë të rregullt, me lëkurë mjaftueshëm elastike, të cilët paraqesin dhjam të tepërt të lokalizuar.


Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp