Të dhëna të përgjithshme

Trajtimi me teknikat lazer për ripërtëritjen e lëkurës dhe reduktimin e rrudhave.

  • Pjesë e trupit: Fytyrë, qafë, duar dhe dekolte
  • Sesionet: 1 – 3
  • Kohëzgjatja: 10 – 20 minuta
  • Shqetësimet: Duhet mbrojtje më e lartë kundër rrezatimit diellor
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

Ripërtëritje e lëkurës me lazer

Relaksimi i lëkurës, shfaqja e njollave dhe rrudhave: këto janë disa nga shenjat që shfaqen në fytyrë gjatë plakjes. Kremrat nuk janë gjithmonë të mjaftueshme për të arritur rezultatet e dëshiruara.

Qendra e Mjekësisë Estetike Diva propozon zgjidhje që ofrojnë rezultate të shkëlqyera nëpërmjet përdorimit të lazerëve, të cilat mund të ndahen në dy kategori:

  • Metoda invazive me Laser CO2 me pjesë
  • Metoda jo invazive me lazer jo-ablativ të pjesshëm 1550

Si funksionon trajtimi?

Rrezet e dritës të lëshuara nga lazeri drejtohen në lëkurë dhe godasin ujin e pranishëm në qeliza, duke avulluar shtresën sipërfaqësore të epidermës pa dëmtuar indet përreth. Prandaj, stimulimi i prodhimit të qelizave të reja sjell dhe rritjen e prodhimit të kolagjenit.

Rezultatet

Nga sesioni i parë është e mundur të keni një lëkurë më të butë, më kompakte dhe elastike.

WhatsApp WhatsApp