Epilim me lazer

Epilim në lëkurë të bardhe


Përcaktimi i depilimit me anë të lazerit mundëson marrjen e një reduktimi të konsiderueshëm të masës piliferore dhe është një teknikë e bazuar në fototermolizën selektive.

Epilim përfundimtar për meshkujt


Epilimi përfundimtar për meshkujt ka hyrë në jetën e përditshme e trajtimeve estetike. Ka disa arsye për këtë lloj epilimi: sportive, funksionale (më pak djersitje sidomos gjatë muajve të verës), ose thjesht estetike.

Epilimi në lëkurë të errët


Pjesa më e madhe e lazerave nuk lejojnë epilimin në lëkurë të errët pasi rreziku i depigmentimit është tepër i lartë (hiper dhe hipo-pigmentim).

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp