Fytyrë

Rinoplastika

Rimodelimi i hundës ose rinoplastika është ndërhyrja që mundëson ndryshimin e formës dhe të përmasave të hundës për t’i dhënë fytyrës një pamje më të rregullt dhe harmonike.


Otoplastika

Otoplastika ose rimodelimi i veshëve është një ndërhyrje që mundëson ripozicionimin korrekt të veshëve të dalë përpara, duke krijuar kështu një morfologji të pëlqyeshme të tyre.


Transplanti i flokëve

Transplanti autolog i folikujve të flokëve është një procedurë e përdorur dhe e perfeksionuar përgjatë viteve dhe rezultatet e saj janë të testuara.


Blefaroplastika

Blefaroplastika është një procedurë e cila ndërhyn në difektet estetike më të shpeshta të qepallave. Ndërhyrja mund të kryhet në qepallat e poshtme, ato të sipërme, ose në të katërta.


Lifting i fytyrës

Bëhet fjalë për një ndërhyrje kirurgjikale për rinimin e fytyrës e cila ka disa variante: nga mobilizimi i thjeshtë i lëkurës deri në ngritjen e fascies me ose pa bashkim muskular…


Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp