Trajtimet e trupit

Trajtime kundër celulitit


Celuliti zakonisht konsiderohet si një papërsosmëri që ndodh me parregullsi të lëkurës, të ashtuquajturat “lëvozhgë portokalli”. Në të vërtetë, celuliti nuk është vetëm një papërsosmëri e lëkurës, por është një patologji e vërtetë.

Trajtimet e adipositetit të lokalizuara


Depozitat e lokalizuara të yndyrës janë përgjegjëse për shumë mangësi. Në qendrën tonë janë në dispozicion zgjidhje të ndryshme, me teknologji të ndryshme, për reduktimin e adipositetit të lokalizuar në varësi të zonës së trupit që duhet trajtuar.

Hiperhidrozë në sqetull


Hyperhidroza prek shumë burra dhe gra, shfaqja e saj varet nga disa faktorë: kushtetues, psikologjik, emocional etj. Mund të jetë një simptomë e sëmundjeve të tjera, të tilla si hipertiroidizëm, ose kushte të tilla si obeziteti ose menopauzë.

Mezoterapia


Mezoterapia ose Intradermoterapia është një teknikë mjekësore injektuese, qëllimi i së cilës është të favorizojë eleminimin e lëngjet e tepërta, detoksifikojë trupin dhe përmirësuar tonin e lëkurës dhe elasticitetin.

Belkyra e trupit


Belkyra (Alergjen) është një ilaç i cili ka marrë në Prill të vitit 2015 aprovimin e FDA për eleminimin e dhjamit të mjekrës, deri në ditët e sotme kryhet me anë të ndërhyrjeve kirurgjikale.

Kavitacioni


Kavitacioni është një trajtim jo invaziv, i shkurtër dhe efektiv, i përdorur për të mjekuar imperfeksionet e depozitave të grumbulluara të dhjamit.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp