Terapi me lazer

Ripërtëritje të lëkurës


Fytyra, qafa dhe pjesa e dekoltesë janë ndër pjesët që më së shumti tregojnë moshën e personit. Humbja e tonit të lëkurës dhe relaksimi i karakteristikave: këto janë shenjat kryesore të kalimit të kohës.

Resurfacing


Relaksimi i lëkurës, shfaqja e njollave dhe rrudhave: këto janë disa nga shenjat që shfaqen në fytyrë gjatë plakjes. Kremrat nuk janë gjithmonë të mjaftueshme për të arritur rezultatet e dëshiruara.

Ripërtëritje të duarve


Duart janë një kartëvizitë e rëndësishme dhe janë një nga treguesit kryesorë të moshës tonë. Kjo është një nga zonat më delikate të trupit dhe më e ekspozuar ndaj agjentëve të jashtëm. Me kalimin e kohës, lëkura tenton të bëhet më e hollë dhe më e brishtë.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp