Trajtime të fytyrës

Belkyra


Belkyra (Alergjen) është një ilaç i cili ka marrë në Prill të vitit 2015 aprovimin e FDA për eleminimin e dhjamit të mjekrës, deri në ditët e sotme kryhet me anë të ndërhyrjeve kirurgjikale.

Mbushës i Acidit Hialuronik


Në mjekësin estetike mbushëse janë substanca të cilat janë injektuar në indin nënlëkuror për korrigjimin e rrudhave, brazdat, depresioneve dhe për rritjen e volumit të buzëve, rajonet e kockave zigomatike, kontur të nofullës dhe zona të tjera të fytyrës.

Biorevitalization


Bio-revitalization është një trajtim mjekësor që promovon ribalancimin e fiziologjisë normale të lëkurës, duke rikthyer qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e lëkurës veçanërisht në moshat madhore duke zbutur rrudhat.

Peeling kimik


Trajtim i thellë i shtresave të lëkurës për rigjenerimin e saj. Peeling kimik është një teknikë dermo-estetike që konsiston në aplikimin e një ose më shumë agjentëve kimikë që exfoliating dhe / ose irrituese në lëkurë.

Toksina e Botulinumit


Trajtimi i fytyrës me mikroinjeksione të toksinës së botulinumit për eleminimin e rrudhave. Toksina e botulinumit është një ilaç që redukton formimin e rrudhave për shkak të shprehive të fytyrës duke penguar përkohësisht veprimin e muskujve.

Radiofrekuenca


Radiofrekuenca është një metodë jo-invazive dhe pa dhimbje që në mënyrë efektive lufton shenjat e plakjes së lëkurës, zbutjen e papërsosmërive kryesore të lëkurës si rrudhat dhe shthurjes.

Trajtimi i rrudhave


Rrudhat konsistojnë në një thyerje të strukturës së lëkurës kjo si pasojë e mungesës së kolagjenit, duke shkaktuar tendosje dhe zgjatje të përsëritura në disa sipërfaqe të lëkurës, sidomos në në fytyrë. Një rol kryesor në shfaqjen e rrudhave, luan mungesa e elastinës.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp