Më të kërkuarat

Epilim përfundimtar


Eleminimi i qimeve me lazer është zgjidhja ideale për imperfeksionet e shkaktuar nga prania e qimeve të padëshiruara ose për qëllime higjieno-sanitare (p.sh. sporte, plagë ose dëmtime të lëkurës, ose për parandalimin e cistave pilonidale).

Njollat e lëkurës


Zbehja e njollave të lëkurës, ose zbardhje të lëkurës, janë ndryshime të mekanizmave të predispozuar për të rregulluar biosintezën ose akumulimin e melaninës në zonat e kufizuara të lëkurës. Ato ndodhin kryesisht në zona të ekspozuara në diell, si në kurriz, ne pjesën e duarve, në ballë, në faqe, në mjekër, në qafë dhe dekolte.

Trajtim i aknes


Aknet janë një sëmundje inflamatore e lëkurës e shkaktuar nga inflamacioni i gjëndrës së qimeve dhe gjëndrës dhjamore. Shfaqja e tyre shkaton efekte të theksuara, sic janë cikatricet të cilat shpesh janë burim shqetësimi të madh për ata që preken.

Smaliaturat


Këto shenja janë më të zakonshme tek femrat gjatë periudhës së shtatzënisë, periudhë gjatë së cilës lëkura tendoset, por kjo situatë është gjithashtu e zakonshme në rastet e luhatjes në peshë apo gjatë adoleshencës në fazën e procesit të rritjes së trupit.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp