Kirurgji Dermolaser

Cheratosi Seborroiche


Keratozi Seboroike është një patologji e lëkurës e cila shfaqet me pamjen e ngjyrës kafe, zakonisht në lëkurën e fytyrës dhe trupit. Kjo është një çrregullim dermatologjik që prekin të dy gjinitë, kryesisht moshat e rritura.

Siringiomi


Siringiomi janë tumore të vogla beninje të kanalit të djersës, zakonisht të pranishme në qepallat, por që gjithashtu mund të gjenden në vende të tjera të lëkurës (fytyra, gjoks, sqetull, organet gjenitale, kërthizë).

Xanthelasma


Xanthelasmat janë puçrra të vogla me ngjyrë të verdhë dhe formë të sheshtë ose të rrumbullakët që shfaqen në lëkurën e palpeve ose në përreth syve. Këto puçrra përmbajnë depozita të pasura me yndyrë dhe kryesisht shoqërohen me nivele të larta kolesteroli ose trigliceride në gjak.

Lythat


Lythat janë shtresë të vogla të lëkurës gri me një formë gjysmë-sferike, ndonjëherë të dhimbshme, që prekin kryesisht moshat e reja, sidomos fëmijët dhe adoleshentët.

Fibromat


Fibromat e lëkurës janë forma të reja të parrezikshëme të përbëra nga fibra të indit lidhës. Këto neoformacione priren të evoluojnë ngadalë, duke krijuar një pamje jo të këndëshme, edhe pse ato janë kryesisht neoplazma të padëmshme dhe asimptomatike.

Kokrrat e bardha poshtë syve/pikat e qumështit


Kokrrat e bardha, të njohura ndryshe si “pikat e qumështit”, janë një lloj shumë i vogël kisti sipërfaqësorë që karakterizohen si forma të rrumbullakta dhe nga qëndrueshmëria e tyre gjysmë solide.

Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp