Zmadhim i gjoksit

Zmadhimi i gjirit është një ndërhyrje që mundëson përmirësimin e harmonisë trupore të femrës nëpërmjet rritjes së vëllimit të gjoksit.


Zvogëlim i gjoksit

Kjo ndërhyrje bën fjalë për zvogëlimin e vëllimit të gjirit dhe sipas rastit, rimodelimin dhe ngritjen e tij.


Mastektomia profilaktike

Mastektomia profilaktike realizohet zakonisht në rastet kur testet gjenetike vërtetojnë një rrezik të rritur për zhvillimin e kancerit të gjirit në të ardhmen.


Lifting i gjoksit

Ngritja e gjirit është një ndërhyrje kirurgjikale e cila ka për qëllim ngritjen e gjinjve të lëshuar. Rënia e gjirit ose ptoza mamare, i detyrohet një humbje progresive të gjinjve.


Kirurgjia rikonstruktive

Rindërtimi i gjirit në vendet e zhvilluara është një procedurë rutinë me anë të së cilës ne mund të reduktojmë pasojat fizike dhe psikologjike të trajtimit kirurgjikal të kancerit të gjirit


Gjinekomastia

Gjinekomastisa përdoret për të treguar rritjen e vëllimit të indit mamar tek meshkujt. Ajo vjen nga shkaqe të ndryshme dhe mund të shfaqet në çdo periudhë të jetës.


Jeni të interesuar për ndonjë nga shërbimet tona?
Mos humb kohë dhe rezervo tani konsultën tënde!

WhatsApp WhatsApp