Trajtimi i fytyrës me mbushës acid hialuronik për të eliminuar shenjat e plakjes:

  • Pjesë e trupit: Fytyrë
  • Sesionet: 1
  • Kohëzgjatja: 10 – 15 minuta
  • Shqetësimet: Asnjë
  • Rezultati përfundimtar: I menjëhershëm

Në mjekësin estetike acidi hialuronik është një substancë e cila është injektuar në indin nënlëkuror për korrigjimin e rrudhave, brazdat, rënien dhe për rritjen e volumit të buzëve, në zonat e kockave zigomatike, kontur të nofullës dhe zona të tjera të fytyrës. Acidi hialuronik është aktualisht substanca më e përdorur gjerësisht si një mbushës.

Ekzistojnë dy lloje të ndryshme mbushësish:

  • Acidet bifazike hialuronike
  • Acidet monofazike

Brenda këtyre dy kategorive kryesore ka formulime të ndryshme, zgjedhja e të cilave përdoret nga mjeku. Acidi hialuronik nuk është një mbushës i përhershëm. Kjo do të thotë se, sapo injektohet, produkti metabolizohet në mënyrë progresive dhe pastaj ri-absorbohet nga trupi.

Avantazhet e mbushësve jo të përhershëm konsistojnë në një rezultat më të natyrshëm dhe në mungesë të rreziqeve të efekteve anësore, ndryshe nga mbushësit e përhershëm të cilët në afat të gjatë mund të shkaktojnë probleme.

WhatsApp WhatsApp