Pjesa më e madhe e lazerave nuk lejojnë epilimin në lëkurë të errët pasi rreziku i depigmentimit është tepër i lartë (hiper dhe hipo-pigmentim). Shumica e pacientëve duhet me patjetër ta ndalojnë trajtimin gjatë verës. Zakonisht kjo gjë përbën një disavantazh pasi pikërisht në verë është e rëndësishme për shumë njerëz që të mos kenë probleme me qimet e padëshiruara.

Epilimi me laser Nd:Yag

Falë teknologjisë Neodymium: Yag 1064 nm Gentle Pro Candela mund të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe me rezultate të shkëlqyera edhe lëkurat e errëta. Krahasur me tipet e tjera të laserave, teknologjia Nd:Yag nuk etiketon melaninën por kapilarët që ushqejnë rrënjët e qimeve.

GentlePro Candela është një sistem i konsoliduar që ofron një rang të gjerë të trajtimeve për të gjithë tipet e lëkurave. Është një platformë me 2 gjatësi vale që kombinon laserin më të shpejtë dhe më të fuqishëm Alexandrite 755 nm me 1064 nm Nd:Yag për një performancë të lartë procesimi në termat e shpejtësisë, efiçencës, përdorimit, performancës, sigurisë dhe kënaqësisë së pacientit.

Laseri Nd:Yag me gjatësi vale 1064 nm lejon trajtimin e lëkurës së errët në mënyrë të sigurt.

WhatsApp WhatsApp