4 Trendet e Kirurgjisë Plastike për vitin 2018

4 Trendet e Kirurgjisë Plastike për vitin 2018

Më poshtë, janë të listuara trendet më të reja të kirurgjisë plastike për vitin 2018.

1 Zmadhimi i gjoksit

Në kontrast me vitet e kaluara, disa mund të argumentojnë se gjoks më i vogël po kthehet në trend këto ditë, edhe pse është e qartë, të gjitha format dhe madhësitë kanë qenë dhe gjithmonë do të jenë trend.

2 Botox

Nga anketimet e kryera duket se Botox nuk do jetë asnjëherë jashtë trendeve të fundit.
Nëse Botox si teknikë nuk do të përdoret, atëherë kjo do të jetë vetëm për shkak të njerrjes së një versioni tjetër më të ri.

3 Rregullimi i hundës (Rinoplastika)

Nëse mendonit se kjo nuk do të ishte ndër trendet e 2018, atëhere keni menduar gabim!
Tani, në vend që të bëjnë ndërhyrje tradicionale, metodat e reja lehtësojnë pacientët. Si fillim kirurgët plastike injektojnë një mbushës të acidit hialuronik për të zbutur papërsosmëritë dhe për të ndihmuar në konturimin e formës së hundës.

4 Filler

“2018 do të jetë gjithçka për përdorime të reja të filler, veçanërisht zonën rreth syve.Me anë të Acidit Hialuronik mund të realizohen disa trajtime të fytyrës:

  • Mbushja e rrudhave të fytyrës (p.sh. brazdat rino-parietale)
  • Suport i brendshëm i rrudhave (p.sh. rrudhat në cepat e buzëve)
  • Zmadhim i buzës së sipërme ose të poshtme
  • Zmadhim i mollëzave ose i mjekrës
  • Mbushja e faqeve apo e zonave të tjera që paraqesin atrofi
  • Lifting i fytyrës me Ac. Hialuronik (liquid face lift)
  • Korrigjimi i brazdave poshtë qepallave (tear trough)
  • Trajtime të personalizuara.

Give a Reply

WhatsApp WhatsApp